Style News Now's Hottest Headlines of the Week!

02/18/2011 at 06:30 PM ET

Jennifer Aniston Develops New Fragrance
Richard Young/Startraks

Which of Hollywood’s style stars got readers buzzing this week? Check out our top stories!

Kellie Pickler goes from country curls to city sleek with her hair transformation. READ IT

Emma Watson says she needs to grow her hair out if she wants to keep her job. READ IT

Jessica Simpson says she never thought she would be a fashion mogul. Oops! READ IT

Jennifer Aniston may have a new perfume on the market, but she has actually been mixing her own signature scents for years. READ IT

Justin Bieber freaks out every girl in America when he “shaves his head” on Jimmy Kimmel Live! READ IT

Share this story:

Your reaction:

Add A Comment

Got something to add to this post? Fill out the fields below to make a comment, ask a question or share a tip. We'd love to hear from you.

Note: If this is your first time commenting on Style News Now, your comment will need to be approved by our moderator before it will appear. Thanks for your patience, and check back again soon.

Showing 1 comments

Filex on

“Коррупция (от лат. corrumpere — abрастлеватьbb) — термин, обозначающий обычно использование должностным лицом своих властных полномочий и доверенных ему прав в целях личной выгоды, противоречащее законодательству и моральным установкам.”Нетрудно сделать по крайней мере 2 вывода:1. Явление связано не только с законодательством но и с моралью общества. И тут да, очень трудно, долго и сложно эту мораль менять. Можно конечно хлестать народ по щекам, называя его говном и быдлом. Только у населения, оставшегося в рамках свего мировоззрения, это мероприятие вызовет разве что непонимание или озлобление. Писать книжки/снимать фильмы, например, с положительными героями которым хотелось подражать (человек – животное общественное, ему свойственен инстинкт стадности), да ещё чтобы это было ему интересно – это не каждому по плечу. Вобщем тут сложно всё и долго, но более эффективно. Потому что снизу.2. Явление связано с товарообменной операцией (деньги-власть). Т.е. подчиняется экономическим законам. Спрос-предложение. Маркетинг. Кризис перепроизводства :-). Тут соответственно и экономическая стратегия работает. Сокращение избыточных/убыточных/непрофильных “бизнесструктур”. Создание правил ведения “бизнеса” и их контроль. Это быстро и популярно, но малоэффективно. Потому что сверху.Однако же ИМХО идти необходимо по обоим направлениям сразу, одно без другого не сработает.Вот как-то так…

advertisement

From Our Partners

From Our Partners

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 1,935 other followers

Sign up for our daily newsletter and other special offers.
    Choose your newsletters
Thank you for signing up! Your request may take up to one week to be processed.
    see all newsletters